FN-föreningen i Göteborg inbjuder till öppet medlemsmöte

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Date(s) - 04/02/2021
18:00

Plats

Kategorier Inga Kategorier


Albin Oskarsson, ordförande i FN-föreningen Göteborg skriver den 1 febr., -21 direkt efter Fredsammötet: Här kommer en infotext och anmälningslänk till FN-föreningens öppna medlemsmöte!

Hör av er ifall ni har några frågor eller funderingar!

“/VILL DU TA REDA PÅ MER OM OSS OCH VAD VI GÖR?/

Är du intresserad av frågor som rör fred, säkerhet, mänskliga rättigheter och hållbar utveckling? Letar du efter ett sammanhang där du får träffa likasinnade och ditt engagemang skapar skillnad? Då har vi goda nyheter; Göteborgs FN-förening bjuder in till ett öppet (digitalt) möte den 4/2 kl: 18:00.

Det här mötet är till för att intresserade personer ska ges en möjlighet att lära känna Göteborgs FN-förening. Du behöver alltså inte vara medlem för att vara med och du binder inte upp dig till något, utan syftet är att du ska få ta tempen på oss och ställa frågor. Fokus kommer ligga på vilka vi är, vad vi gör och hur du gör om du vill engagera dig i vår fina förening. Representanter från både styrelsen och föreningens olika fokusgrupper – genusgruppen, miljögruppen, freds-och säkerhetsgruppen, Mänskliga rättigheter-gruppen samt ungdomssektionen kommer finnas på plats.

För att anmäla dig till mötet, följ denna länk: https://forms.gle/EKrRq6GeobznRWjq5

Vi ser supermycket fram emot att lära känna er och att få välkomna fler engagerade superstjärnor in i vår förening! Ses den 4/2!”

Mvh, Albin Oskarsson

Tel: 07 056 498 58